Cel mai complet ghid turistic virtual

Pentru a ne gasi in continuare aici, avem nevoie de sprijinul dvs.

Informatii despre starea drumurilor din judetul Buzau


In data de 10 decembrie a fost închisă circulaţia autovehiculelor pe DN 10 Buzău – Braşov, la km 81, în zona localităţii Siriu, din cauza reactivării fenomenului de alunecare de teren de pe versanţi. Măsura va fi menţinută până la restabilirea condiţiilor de siguranţă a traficului. Spre si dinspre Braşov poate fi folosita ruta Cislău - Vălenii de Munte - Cheia – Săcele.

Drumurile de acces spre Comuna Colti si satul Alunis sunt grav afectate de alunecari de teren reactivate in urma ploilor din ultima perioada. De asemenea, drumul de acces auto spre Manastirea Carnu este prabusit, spre acest obiectiv putandu-se circula doar pietonal. La Berca, o alunecare de teren iminenta va rupe legatura cu Manastirea Ratesti daca nu se intervine imediat cu stalpi metalici, pentru stabilizarea unui mal.

Si drumurile de acces si podurile spre zonele Meledic, Lopatari, Manzalesti sunt destul de afectate. Cand planificati calatorii spre aceste zone informati-va cu atentie si inarmati-va cu rabdare.

In localitatea Cislau, pe DN 10, la intersectia cu drumul spre Valenii de Munte, exista un indicator mare, galben, uitat acolo de acum trei ierni, care informeaza ca drumul spre Brasov este blocat la Siriu. E mare si frumos, dar nu-l luati in considerare.

In acest moment, restul drumurile judetene de acces spre zonele turistice din Buzau sunt practicabile. Orice blocaj aparut va fi semnalat in timp util in acest loc…